Video on Demand

Dit is een relatief nieuwe trend in het auto aankoopproces. Als een klant bij jou een auto heeft gezien, waar hij of zij meer over wil weten is video on Demand een uitstekend middel om de klant op afstand de auto laten zien met video. Het enige dat je van de klant nodig hebt, is zijn email adres of de naam van zijn Twitter account.

Video on Demand is niks anders dan een Walkaround op aanvraag. De klant vraagt informatie aan over een auto die jij te koop hebt staan via de mail, telefoon of Social Media. Jij maakt vervolgens een video van de desbetreffende auto en vertelt aan de hand van alle info die je over de klant hebt, waarom deze auto de perfecte auto voor hem of haar is. Het is heel belangrijk de naam van de klant te noemen in de video. Mensen zijn veel meer alert als je hen persoonlijk aanspreekt.

Als de video klaar is, mail je deze naar de klant. Vergeet niet de dag erop nog een keer na te bellen of te mailen om te vragen wat de klant van de video en de auto vindt en of hij een afspraak wil maken voor een proefrit.

Wil jij ook met video marketing meer auto’s gaan verkopen?

Walkarounds

Neem een videocamera en film dat je een rondje om de auto loopt.

Film onderhoud

Hiermee kan je de klant laten zien, welk onderhoud er nodig is aan z’n auto en krijg je nog meer vertrouwen.

Anderen bekijken ook:

Auto fotografie

Foto’s = Emotie!

Teksten & SEO

Veel info = hoger in Google!

Social Media

Praat met je klanten!

Hoe groot is het klantvertrouwen op jouw website?