Belangrijker dan je showroom!

Je website is je beste middel om nieuwe en bestaande klanten te bereiken. Het is je allerbelangrijkste marketingtool. De consument moet zich welkom voelen en het idee krijgen dat jij als autobedrijf te vertrouwen bent. Daarom is het van cruciaal belang dat je website de best mogelijke eerste indruk maakt. Ga maar na: Heb jij wel eens een product gekocht bij een webwinkel, waarvan je eerste gedachte was: “Wat een slechte en lelijke website!” Ik weet zeker van niet en je bent naar een betere website gegaan hetgene te halen wat je nodig hebt. De gemiddelde consument denkt net zo over jouw website als je je zaakjes niet op orde hebt.

Je hebt je zaakjes op orde als je website “Iphone-proof” (responsive) is en weet waarom de consument je website bezoekt. De belangrijkste reden is om een auto te bekijken die je te koop hebt staan. En verder wordt je site geraadpleegd voor informatie over onderhoud en je bedrijf.

Wil jij ook met je website meer auto’s verkopen?

Auto fotografie

Foto’s = emotie!

Teksten & SEO

Veel info = hoger in Google!

Social Media

Praat met je klanten!

Dus geef alle mogelijke informatie die de consument nodig kan hebben bij zijn zoektocht naar een volgende auto. Of het nu om een nieuwe of een gebruikte auto gaat, of een klant die een goed onderhoud adres zoekt voor z’n auto. Toon prijzen, uurtarieven en de kosten voor een grote of kleine beurt. De klant van nu wil alles weten voordat hij of zij in de auto stapt om naar je toe te komen.

Gastvrijheid straal je ook uit door een visueel aantrekkelijke website, dus mooie sfeerfoto’s van je bedrijf (ook de werkplaats), niet te veel tekst in het begin en video’s waarin je vertelt over je bedrijf of praktische auto tips geeft. Laat ook je personeel zien, het liefste met naam en contactgegevens. Transparantie zorgt voor de best mogelijke eerste indruk en heb je het klantvertrouwen online al gewonnen.

Hoe meer klanten jouw autobedrijf vertrouwen, hoe meer auto’s je verkoopt en des te meer winst maak je. Maak een keuze uit een van de onderdelen op deze pagina waarmee Elmark-Online je van dienst kan zijn om dat o zo belangrijke klantvertrouwen online te winnen.

Hoe groot is het klantvertrouwen op jouw website?