Meer geld verdienen? Ga online daten met je klant!

 

Oftewel ga de relatie aan met je klant! Probeer je klant te verleiden zodat deze alleen nog maar in jouw website en bedrijf geïnteresseerd is. Hoe doe je dat? Heel simpel, bekijk je website door de ogen van een klant! Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker als je je bedrijf al een flink aantal jaren hebt en de zaken zijn tot nu toe goed gegaan. Er is echter een grote verandering gaande. De technologische en online ontwikkelingen gaan nu heel hard en consumenten omarmen online media steeds sneller. Ze verwachten dus ook dat bedrijven meegaan met de tijd en dat jij je aanpast aan de wensen van de klant.

Kijk door de ogen van een klant naar je bedrijf met het Elmark-Online stappenplan:

 1. Je voorraad Verkoop wordt gevonden via portals als Marktplaats en Autoscout. We gaan met goede foto’s potentiële klanten verleiden.
  2. Op de detail pagina kan je de klant echt geïnteresseerd maken door extra informatie met tekst wervend over te brengen, die op foto’s niet zichtbaar is.
  3. Bezoekt de klant daarna je website, krijgt hij of zij de juiste vertrouwenssignalen te zien?
  4. Video is zo’n vertrouwensignaal, wat doe jij met video?
  5. Op social media gaat de klant zoeken naar bevestiging van deze vertrouwensignalen. Is het vertrouwen nu al groot genoeg om te bepalen of de volgende auto ook bij jouw bedrijf gekocht gaat worden
  6. Als we de juiste vertrouwensformule voor jouw bedrijf gevonden, getest en gemeten hebben, gaan we deze door middel van data analyse optimaliseren.

Door het internet heeft de klant nu alle informatie die hij of zij nodig heeft van het kopen van een auto en als deze eenmaal uitgekozen is, kan de klant kiezen bij welk autobedrijf de auto gekocht gaat worden. Degene die deze het beste presenteert en de klant een vertrouwd gevoel geeft, zal uiteindelijk winnen. Heb je de gunfactor waar de klant naar zoek is?

Elmark-Online helpt je deze gunfactor uit te dragen en te versterken, zodat de klant jou en je bedrijf kent en vertrouwt en graag zijn of haar volgende auto bij jou komt halen. Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak!

Wil jij ook met optimale internet marketing meer auto’s verkopen?

Hoe groot is het klantvertrouwen op jouw website?

Exclusiviteit gegarandeerd

Content Marketing is iets dat niet geautomatiseerd kan worden. Content marketing is persoonlijk, je moet de juiste emotie bij de website bezoeker los maken, zodat hij of zij geïnteresseerd in je bedrijf raakt.

Alles draait om conversie

Online daten met je klant is leuk, maar uiteindelijk moet er wel geld verdiend worden. Je wilt beloond worden voor de moeite die je in de klantrelatie gestoken hebt. Dat doe je door de klant te binden aan je bedrijf.

Anderen bekijken ook:

Auto fotografie

 

Foto’s = Emotie!

Teksten & SEO

 

Veel info = hoger in Google!

Social Media

 

Praat met je klanten!

Video

 

Je meest krachtige marketing tool!